Barkarby

Månad: juni 2021

Admin åtkomst till din router

Vi har nu fått listan med alla lösenord till våra routrar från Bahnhof.
De uppgifterna som står på lappen/baksidan gäller endast så länge routern inte är aktiverad. Så fort du har kopplat upp din router och aktiverad denna hos Bahnhof så ändras admin uppgifterna (endast admin, inte WiFi uppgifter)
För att slippa kontakta supporten och vänta i kö så har vi nu begärd dessa lösenord.
Hör av dig om du önskar admin åtkomst till din router på info@valberga.se så ser vi till att du får rätt uppgifter. Bifoga din unika MAC adress för identifiering.

Problem med WiFi signalen?

Vi har hört att det finns medlemmar som upplever radiosignalen på den nya routern som sämre jämför med den gamla Com Hem/Tele 2 routern.
Därför har vi skapat ett ärende hos Bahnhof och önskar att de som upplever dessa problem hör av sig till oss direkt via info@valberga.se

Bahnhof kommer att testa olika åtgärder för att se om detta kan åtgärdas.

Extra uttag – uppdatering

Tyvärr så har entreprenören haft lite för mycket att stå och skjutit på våra uttag i olika omgångar. Nu har de äntligen kommit ikapp och kommer att kontakta alla som lämnat anmälan. Detta kommer att ske via e-post för att bekräfta anmälan och boka tid för besöket.

Extra uttag – nya tider för installation

Eftersom entreprenören önskade att skjuta på alla installationer gällande extra uttaget så kommer de nu i veckan att ta kontakt med respektive medlem som lämnat intresse för dessa. Nya tider, placering och övriga önskemål förmedlas direkt till installatören.

Hör av dig till styrelsen om du inte blir uppringd denna vecka. Skicka e-post till info@valberga.se så följer vi upp detta.

Aktivera Bahnhof

Du som redan fått ett uttag installerat kan koppla in Bahnhofs router och aktivera abonnemanget. Du behöver logga in enligt den informationen som du fick i välkomstbrevet. Sedan väntar du cirka 20 minuter så ska abonnemanget vara aktiverad.

Tänk på att det fortfarande pågår arbete med inkopplingen så den pågående installationen kan skapa mindre avbrott i deras tjänst.

Vill du logga in på din router för att tex. byta SSID måste du kontakta kundtjänst. Det blev lite fel från leveransavdelningen och alla routrar är låsta med ett annat lösenord än den lapp som följde med. Du får rätt uppgifter från supporten.

Telefoniportering

Nu kan alla som önskar att flytta det fasta telefonnumret eller beställa ett nytt abonnemang kontakta Bahnhof via kundtjänst 010- 510 00 00.
Man kan också fylla i Porteringsblanketten och maila eller posta denna.
(det står i blanketten). Själva flytten tar cirka 1-2 veckor.

© 2024 Vålberga

Tema av Anders NorenUpp ↑